Vakantie voor de actieve en luie mensen

[Totaal: 1   Gemiddelde:  4/5]

Smaken verschillen omdat ieder van ons andere dingen waardeert. Daarom beschrijven mensen “rust” op hun eigen manier en is een droomvakantie voor iedereen anders. Wij hebben besloten om een aantal interessante activiteiten voor te leggen voor mensen die graag constant in beweging zijn en zij die rust associëren met liggen op een warm strand.

Hier volgen vijf opties voor liefhebbers van een actieve vakantie:

1. Bergtocht in Schotland – hiken in de Highlands is een perfecte manier om dichter bij de natuur te komen. De Northwest Highlands en de Grampian Mountains behoren tot de meest dun bevolkte gebieden van Europa en dat geeft de reiziger een gevoel rust en kalmte.

2. Namibië ontdekken in een off-roader – mensen die verlangen naar avontuur en prachtige uitzichten raden wij een off-road reis aan door dit Afrikaanse land, die zowel over wilde natuur en luxe beschikt. Bij een reis zoals deze zullen emoties loskomen en zal u landschappen zien die u nooit meer zal vergeten.

3. Onderwater in Galapagos – een ander extreem idee voor mensen die niet bang zijn om risico te nemen en het onbekende te ontdekken. Galapagos is een van beste en meest prachtige plaatsten om te duiken op deze planeet en daarom zal het zelfs de meest veeleisende toerist tevreden stellen.

4. Varen over zee in Kroatië – ook in dit avontuur speelt water een rol. Kroatië betekent niet meteen liggen op het strand, u heeft ook de mogelijkheid om uw tijd op een meer spannende manier door te brengen. Een avontuur op een jacht staat in het verschiet. Ahoy!

5. Marokko op een zadel – mensen die zich een willen voelen met de natuur zullen zeker geïnteresseerd zijn om deze reis te maken in Marokko. Het geheim van de Marokkaanse woestijn te paard ontdekken maakt het veel interessanter.

Als u zich niet op uw gemak voelt op tijdens een actieve vakantie, dan kan u kiezen uit een van de volgende plaatsen:

1. Cote d’Azur – de Franse Rivièra is een traktatie voor mensen die houden van de zon, de warmte, het schone water en gelukzalige luiheid. Het is een van de meest gekozen toeristische regio’s in Europa met een reden.

2. Charme van de Spaanse eilanden – wie wil er nu niet genieten van de zoete zonnestralen van de Spaanse zon. Pittoreske Tenerife, hete Mallorca of wilde Ibiza: allen zijn een geweldige keuze voor iedereen die comfort, luxe en veel plezier waardeert.

3. Canarische Eilanden – deze bestemming wordt vaak gekozen door reizigers vanwege het klimaat en het prachtige uitzicht. Ontspannen liggen onder de palmbomen met zicht op mooie bloemen zal zeker gewaardeerd worden door iedereen die van rust en comfort houdt.

4. Italiaanse vakantie op Sardinië –een prachtig rotsachtig eiland aan de Middellandse Zee zal een beroep doen op iedereen die van sentimentele landschappen, rust en kalmte houdt. Als zwemmen in de zee en zonnebaden saai wordt, biedt deze regio ook vele andere attracties en monumenten die de moeite waard zijn.

5. Santorini en andere Griekse eilanden – Griekenland is net zo mooi als Italië of Frankrijk. Overweeg een bezoek te brengen aan deze eilanden en in het bijzonder Santorini, die Kalliste wordt genoemd door de Grieken, wat betekent: “De mooiste”.

Opmerkingen:

 1. Het is een interessant overzicht, actieve vakanties spreken mij meer aan omdat je kunt leren en iets nieuws ervaren terwijl eilanden en stranden overal wel hetzelfde zijn : P

  Beantwoorden
 2. Je weet niet waar je het over hebt. Elk strand en kust heeft zijn eigen unieke charme, je moet in staat zijn om het te zien 😉

  Beantwoorden
 3. Misschien heb je gelijk, maar ik breng mijn tijd liever actief door dan op het stand 😀

  Beantwoorden
 4. Alles hangt af van je levenssituatie, soms is het geweldig om de wereld te ontdekken, maar soms is het gewoon nodig om onze batterijen op te laden en dan is tijd doorbrengen op een strand geweldig 😉 Groeten

  Beantwoorden
 5. Ik denk dat ik behoor tot de luie mensen, die liever in de zon liggen dan paardrijden of duiken 😀

  Beantwoorden
 6. Precies, verschillende mensen hebben verschillende behoeften. Ik ben echt geïnteresseerd in deze off-road trip, heeft iemand dat ooit gedaan? Hoe was het?

  Beantwoorden
 7. Mijn broer en zijn vrouw waren zeer tevreden 🙂 Ik zou zelf ook willen gaan, maar helaas is het vrij duur

  Beantwoorden
 8. Goed, ik denk dat ik weet waar ik naartoe ga tijdens mijn huwelijksreis ;p

  Beantwoorden

Plaats een reactie