Is atraveo een betrouwbare website voor vakantiewoningen? Uw ervaringen

[Totaal: 13   Gemiddelde:  2.4/5]

Atraveo is een reis-website waar u vakantiehuizen en appartementen kunt huren. De website is eigendom van TUI, die actief is in alle Europese markten.

Atraveo

Deze website brengt aanbiedingen samen van verschillende accommodaties, zoals appartementen, flats en huizen die beschikbaar zijn in de zomer, maar ook onderkomens voor skiërs, finca (houten) huizen, berghutten, en woonboten zijn een optie.

Er is iets voor iedereen omdat dat de website een selectie van verschillende soorten accommodatie aanbiedt. Dit omvat zowel goedkope huuropties huren die niet gebonden zijn aan een hoge standaard en duurder opties van een hogere standaard. Er zijn 200.000 accommodaties van over de hele wereld.

De verhuurders zijn bedrijven, organisaties en individuen. De prijzen worden weergegeven in US dollars en de klant kan de website bekijken door te zoeken op hun specifieke eisen en verwachtingen.

Na het selecteren van een specifiek aanbod, moeten huurders een informatieformulier invullen met gegevens over hen en over degenen die hen zal vergezellen. Daar kunnen ze ook een reisverzekering aanschaffen. De volgende stap is het kiezen van de betalingswijze. De reservering kan op elk moment worden geannuleerd en de kosten die gepaard gaan met een annulering worden gespecificeerd in elke aanbieding.

De huurder zal documenten per e-mail of op papier via de post ontvangen om de boeking en betaling te bevestigen.

Atraveo – alleen vandaag 12.05.21 – speciale aanbieding. Klik hier NU

Atraveo - ervaringen:

 1. Heeft u een woning gehuurd via atraveo? Hoe was het?

  Beantwoorden
 2. We gebruikten de website tweemaal, eens toen we naar Spanje gingen en eenmaal voor Bulgarije. In beide gevallen was dit bedrijf super. Toen we de data van ons verblijf te wilden veranderen, wisten we niet hoe en waar, maar atraveo slaagde erin om onze verzoeken zonder problemen aan te passen.

  Beantwoorden
 3. Ik ben op zoek naar een vakantiehuis in Spanje. Misschien kan iemand iets aanbevelen? Er zijn hier vele plaatsen opgesomd, maar welke is de beste? Heeft iemand gebruik gemaakt van hun diensten? Er is niet veel informatie over hen online. Ik zou ook graag willen weten hoe lang mensen hebben gewacht voordat zij hun boekingsbevestiging hebben ontvangen. Dit komt doordat sommige mensen op het internet hebben geklaagd dat ze een lange tijd moesten wachten.

  Beantwoorden
 4. Ik heb atraveo gebruikt. We hebben onlangs een huisje in Kroatië gehuurd. Het was echt cool en de service was geweldig. Er waren vele soortgelijke aanbiedingen. We kregen onze documenten en boekingsbevestiging vrijwel direct per e-mail nadat we betaalden voor onze reservering.

  Beantwoorden
 5. Atraveo – alleen vandaag 12.05.21 gereduceerde prijzen. Klik hier

 6. Ik heb veel goede recensies hier gelezen, dus ik heb besloten om een ​​vakantiewoning via deze website te boeken.

  Beantwoorden
 7. Is er iets waar je aan moet denken wanneer je een reservering maakt? Zoals ik het begrijp, selecteer je gewoon de gewenste vakantiewoning, vervolgens vul je het formulier in door het verstrekken van je gegevens. Zij sturen u dan een bevestiging per e-mail van uw reservering als je eenmaal hebt betaald.

  Beantwoorden
 8. We gingen als een groep van vier en we keken naar alle beschikbare aanbiedingen hier. De prijzen variëren sterk, maar je kunt een aantal goede deals vinden. We zijn erin geslaagd om een ​​vakantie studio in Italië te huren voor twee weken. Het had twee slaapkamers, een terras, en was zeer comfortabel. Alles wat ik kan zeggen is dat je vroeg moet boeken, omdat we er bijna niet in waren geslaagd om onze boeking tijdens het gewenste seizoen te krijgen.

  Beantwoorden
 9. Volgens mij is dit prima. Maar, toen ik probeerde om een ​​reservering te maken voor de eerste keer, wist ik niet helemaal wat ik aan het doen was. Ik moest een paar wijzigingen aanbrengen, omdat ik had gezocht naar plaatsen op basis van hun goede recensies, en een aantal van deze plaatsen had eigenlijk niet waar ik naar op zoek was.

  Beantwoorden
 10. Ik vind het geweldig dat er de mogelijkheid is om te zoeken op vakantieplekken waar huisdieren zijn toegestaan. Dit is iets dat steeds populairder wordt en er zijn nu veel plaatsen waar je op vakantie kunt gaan samen met je hond. Ik hou echt van dit idee omdat ik niet graag mijn hond achterlaat. Ik weet nog dat ik dit probleem een paar jaar geleden ook had. Destijds kon je niet opgeven of huisdieren werden toegestaan in een vakantiehuis, dus ik moest elke eigenaar vragen of ze huisdieren accepteren. Nu in 2016, kun je gewoon deze optie in de zoekmachine selecteren en de informatie meteen vinden.

  Beantwoorden
 11. In het algemeen dacht ik dat het huren van een vakantieplek niets bijzonders was. Maar ik vond een aantal interessante aanbiedingen op deze website. Er waren geen hotels waar ik naartoe wilde gaan, dus ik huurde een appartement en nu ben ik ervan overtuigd dat vakantiewoningen echt de ideale oplossing zijn.

  Beantwoorden
 12. Atraveo is waardeloos. Ze bieden alleen een website aan voor aanbieders van vakantiehuizen en dus ook malafide aanbieders. Als er iets niet in orde is, dan weet Atraveo nergens van en verwijst men naar de Algemene Voorwaarden waarin staat dat zij nergens voor aansprakelijk zijn.

  Beantwoorden

Plaats een reactie